bruk shilds

Магазин

(ВИДЕО) Славна актерка: Не знам зошто мајка ми дозволи да позирам гола на 10 години

А1он
Актерката Брук Шилдс изјави дека никогаш не би дозволила нејзините деца да учествуваат во „порнографијата“ на која била изложена поради нејзината мајка како детска ѕвезда.