bocvsarski

Економија

Бочварски најави асфалтен бум за 5 километри автопат кој се гради 3 години

Орце Костов
Граѓаните ќе возат по нови патишта речиси насекаде низ Македонија откако министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски најави одлична 2023 година во делот на