biro za istragi

Регион

Жена ќе биде првиот шеф на албанското ФБИ

А1он
Албанското Национално биро за истраги (БКХ), институција во формирање, правена по урнек на американското Федерално биро за истраги (ФБИ), ќе го предводи актуелната заменик-генерална директорка