bekenbauer

Спорт

Бекенбауер веќе не е под истрага за давање мито, случајот застари

А1он
Етичкиот суд на Меѓународната фудбалска федерација (ФИФА) ја затвори истрагата против германската фудбалска легенда Франц Бекенбауер за наводно подмитување, поради застареност на случајот. Бекенбауер беше