balkanci

Свет

Над половина од работниците од Западен Балкан во Германија се стручна работна сила

А1он
Повеќе од половина од луѓето од Западен Балкан кои доаѓаат во Германија да работат според посебните правила за тој регион – работат како квалификувана работна