asda

Економија

Волмарт го продава британскиот ланец маркети Асда за 8,8 милијарди долари

А1он
Британските милијардери, браќата Иса и приватната инвестициска групација ТДР Капитал се согласија заеднички да го купат британскиот ланец супермаркети „Асда“ од американската компанија „Волмарт“ за