ArtArea

Култура

Утре започнува шестото издание на мултимедијалниот фестивал ArtArea/Артерија

А1он
Утре во 19 часот, во кафе-книжарницата „Буква“ започнува шестото издание на мултимедијалниот фестивал ArtArea/Артерија. ArtArea/Артерија е мултимедијален фестивал што ја поттикнува и промовира современата парадигма