area

Магазин

АРЕА подготвени за акустичното, музичко уживање во Филхармонија

А1он
19 и 20 април се датумите резервирани за двата акустични, последователни концерти на рок-групата „Ареа“. Концертите се закажани во Филхармонија, а членовите на групата најавуваат