antivirus

Магазин

Мајкрософт со нов антивирусен софтвер за Андроид и „iOS“

А1он
Мајкрософт планира да изнесе свој антивирусен одбранбен софтвер за Андроид и „iOS“до крајот на оваа година. Софтверот развива апликации за мобилниот оперативен систем кој е