angliska banka

Магазин

Нови банкноти со ликот на британскиот крал Чарлс, но и старите нема да бидат исфрлени од употреба

А1он
Претставен е изгледот на банкнотите со ликот на британскиот крал Чарлс. Банката на Англија наведува дека употребата на новите банкноти ќе започне во средината на