Adrija grup

Регион

Поранешното раководство на “Хипо Алпе Адрија Груп” осудено од шест до осум години затвор

А1он
Поранешното финансиско раковоствто на „Хипо Алпе Адрија Груп” е прогласено за виновно за делото перење на пари и злоупотреба на службената положба и Сенатот на