Поштар чувал над 7.000 писма во својот дом

Од:

Аргентински поштар е уапсен откако во неговиот стан биле пронајдени повеќе од 7.000 писма кои не ги доставил.

Поштарот задржал разни пратки, од разгледници до службени писма, како и покани за на суд, вратени кредитни картички, лични документи и сметки, што требало да ги достави до 15.000 жители на градот Ембалсе.

Полицијата случајно ги нашла писмата и пратките откако извршила претрес во неговиот стан поради пријава за кражба на електричен материјал. Поголемиот број од писмата не биле отворени.

Уапсениот 29-годишен маж работел шест месеци како поштар. Тој најверојатно ќе одговара за кршење на коресподенциска тајна.

Би можело да ве интересира

Австралија не се наоѓа таму каде што сите мислат

Емир Латифовиќ

Дали животните можат да предвидат земјотрес?

Емир Латифовиќ

Сопственикот на „Зара“ Амансио Ортега го симна Бил Гејтс од тронот како најбогат човек на светот

Емир Латифовиќ

218 години од првиот скок со падобран

Емир Латифовиќ

Петнаесет работи кои ги предвиде Бил Гејтс во 1999 година

Емир Латифовиќ

На денешен ден

Емир Латифовиќ

Leave a Comment

1 × one =