zoran jovanovski

Економија

Јовановски: Сега ги плаќаме слабостите во нашата економија од пред 30 години

А1он
„Треба да разбереме дека во нашата економија сега излегуваат слабостите, ние сега ја плакаме цената за изминатите 30 години, енергетските проблеми не можат да се