zooloska

Македонија

Зоолошката градина доби ново забавно-едукативно катче

А1он
Зоолошката градина во Скопје доби ново забавно-едукативно катче „Еко – Зоо градина“ кое е донација од градинката „Росица“ во Ѓорче Петров. Еко катчето е составено од
Македонија

Едукативно катче во Зоолошката градина во Скопје

А1он
Во Зоолошката градина во Скопје, денеска ќе биде промовирано новото забавно–едукативно катче Еко–ЗОО Градина. Едукативното катче е подарок од детската градинка „Росица“-Ѓорче Петров од Скопје. На промоцијата,