zlatko krstevski

Култура

Дела на уметникот Крстевски во музеј во Јапонија

А1он
На меѓународниот фестивал на модерната карикатура во Саитама, Јапонија, каде се промовира „манга“ културата, со две дела учествува и македонскиот уметник Златко Крстевски, во селекцијата