zivotni

Свет

Персоналот на Глазговскиот аеродром заплени 36 гигантски африкански полжави

А1он
Службите на граничните сила во Велика Британија на аеродромот во Глазгов запленија 36 живи гигантски африкански полжави од Нигериец. Полжавите, кои човекот тврди дека ќе