zdravje

Магазин

Петокот најстресен, неделата најдепресивен ден

А1он
Депресијата, поради почетокот на работната недела, официјално почнува во 5 часот и 13 минути. Според најновите истражувања, четири од десет лица признаваат дека неделата ја
Магазин

Можете ли иднината да ја замислите без мед, кафе, чоколадо и пиво

А1он
Климатските промени и зголемување на температурите се повеќе се закануваат на производството и опстанокот на одредени видови храна. Поради лошите ефекти од климатските промени би