yanimlivost

Свет

Словак, по струен удар, зборувал само англиски јазик

А1он
Словак, од градот Кошице, од пред осум години кога бил погоден од струен удар го заборавил мајчиниот јазик и зборувал само англиски, објавија словачките медиуми.