vselenski let

Магазин

Ештон Кучер ја врати картата за вселенското патување, не го пушта жена му

А1он
Познатата актерка Мила Кунис го натерала својот сопруг, Ештон Кучер, да го врати купениот билет за патување во вселената, откако му објаснила дека тоа не