vivakom

Економија

Компанијата VIVACOM на United Group меѓу најбрзо растечките провајдери на сателитски услуги за деловни корисници во светот

А1он
Водечката бугарска телекомуникациска компанија, VIVACOM, која работи во рамките на United Grоup, е рангирана меѓу првите пет најбрзо растечки провајдери на сателитски услуги за деловни