vinari

Економија

Винари да не манипулираат со откупните цени и со плаќањето, апелираат лозарите

А1он
Винари да не манипулираат со откупни цени и плаќање за грозјето од годинашнава реколта, апелираат од „Напредни лозари”. На состанок на Управниот одбор што се