vevcani

Македонија

Започнуваат преткарневалските активности во Вевчани

А1он
Денеска во Вевчани започнуваат активностите пред одржувањето на Вевчанскиот карневал. Утре во 20 часот ќе биде организирана музичка програма на која ќе учествуваат „Дивље Јагоде“,