vegetarjan

Свет

Вегетаријанците имаат помал ризик да развијат тешка форма на Ковид-19

А1он
Вегетаријанците имаат помал ризик од тешка форма на Ковид-19, се нагласува во студија спроведена во шест земји. За луѓето кои исклучиле месо од нивната исхрана,