umetnicka galerija

Култура

Некогашна скривница во центарот на Струмица се пренаменува во уметничка галерија

А1он
Дел од градска скривница на плоштадот во Струмица, која порано се користеше за регистрација на бракови, Општина Струмица ја пренаменува во уметничка галерија. Како што