tanc klubovi

Економија

И танц-клубовите на протест, бараат укинување на забраната за нивна работа

А1он
Танцовите центри во земјава, вкупно 46, бараат укинување на забраната за нивна работа и финансиски надомест за претпрените штети изминатата година. И тие од вчера