survivor

Магазин

Македонецот Зоран Петровски победи во бугарскиот „Survivor“

А1он
Македонецот Зоран Петровски е победник на шестата сезона на бугарското шоу „Преживеан: Скриениот идол“ кое се емитуваше на на bTV. 39-годишниот Зоран ја доби главната