suncica unevska

Култура

Сунчица Уневска е дел од жирито во Кан за избор на најдобар арапски филм

А1он
Македонската новинарка и филмска критичарка Сунчица Уневска, е дел од меѓународното жири составено од еминентни филмски критичари, кое во периодот од февруари до април оваа