studentski saem na kniga

Култура

„Студентски саем на книгата“ во НУБ „Св. Климент Охридски“

А1он
Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ – Скопје од денеска до 15 октомври oрганизира „Студентски саем на книгата“. На саемот ќе може да се
Култура

Студентски саем на книгата од 13 до 15 октомври во НУБ-Скопје

А1он
Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ – Скопје од 13 до 15 месецов организира „Студенски саем на книгата“. На саемот со свои изданија ќе