studena vojna

Свет

Горбачов: Крајот на Студената војна беше заедничка победа, но Западот ја приграби за себе

А1он
Крајот на Студената војна беше заедничка победа, но Западот себеси се прогласи за победник, без размислување како тоа ќе го прифати Русија, изјави поранешниот претседател