strumica

Македонија

Почина уште едно лице повредено во пожарот кај Струмица

А1он
На Клиниката за хирушки болести „Св. Наум Охридски“ во Скопје, изутрината почина уште едно лице, 54-годишниот Војо Гркланов од стумичкото село Вељуса, кој беше повреден
Македонија

Пожарот во Струмица ја зеде и третата жртва.

А1он
На Клиниката за хирушки болести „Св. Наум Охридски“ во Скопје, синоќа почина уште едно лице, 30-годишниот струмичанец Митко Георгиев, кој беше повреден во пожарот кој