stopanski komori

Економија

Бизнис заедницата очекува повисок раст од проектираниот

А1он
Раст на економијата над проекцијата од 2 проценти годинава очекува и бизнис заедницата во Македонија. Очекувањата ги темелат на зголемениот извоз кон европските земји и