stiv brus

Спорт

Њукасл ја прекина соработката со тренерот Стив Брус

А1он
Претпоследната екипа во Премиер лигата Њукасл денеска спогодбено го раскина договорот со тренерот Стив Брус поради серијата слаби резултати и освоените само три бодови во