steffonator

Видео Култура

ВИДЕО: Хистерија за македонските јутјубери GP и Steffonator во МКЦ – книгата распродадена

А1он
Македонските јутјубери Марко Марковиќ GP и Стефан Рашковиќ Steffonator денеска во Младинскиот културен центар во Скопје ја промовираат нивната книга „Нашиот пат“. Промоцијата на книгата