stalone

Магазин

Сталоне и Лундгрен во нов заеднички проект

А1он
Светски познатиот акционен двоец, глумците Силвестер Сталоне и Долф Лундгрен повторно се здружија, сега заради ТВ-проектот „Интернационалец“ (The International), којшто е во фаза на претпродукција.
Магазин

ВИДЕО: Сталоне и Борисов си ги одмерија силите

А1он
Бугарскиот премиер Бојко Борисов се сретна со холивудскиот глумец Силвестер Сталоне, по повод снимањето на петтото продолжение на филмот „Рамбо“. На средбата Борисов и Сталоне