srpska stopanska komora

Економија

Српска стопанска комора: Mакедонските и албанските компании бесплатно да го користат Бизнис хабот на Експо Дубаи

А1он
Претседателот на Стопанската комора на Србија (ПКС), Марко Чадеж денеска разговараше со претставниците на Албанија и Северна Македонија и ги посети нивните павилјони на Eкспо