sri lanka

Свет

Шри Ланка не му дозволува на Дејвид Камерон да го отвори прашањето на човековите права

А1он
Владата на Шри Ланка му порача на британскиот премиер Дејвид Камерон да не го покренува прашањето на човековите права во оваа островска земја, за време