sredno uciliste

Македонија

Професори од Средно уметничко: Директорот владее диктаторски, нè тера да држиме физичка настава

А1он
Група професори од средното музичко училиште „Лазар Личеноски“ реагираат на, како што велат, самоволието, испадите и незаконското работење на директорот на училиштето Филип Фидановски. Тие