spasuvaci

Регион

Кучињата спасувачи од земјотресот во Албанија се вратија дома

Мери Јордановска
Хероите на четири нозе од Хрватска – кучињата кои со денови трагаа по преживеани и извлекуваа жртви од стравотниот земјотрес во Драч, Албанија, пристигнаа дома.