spaseno momce

Свет

Хрватскиот капетан спасил момче кое поминало два дена на море во гумен чамец

А1он
Хрватските медиуми пишуваат за капетанот Владимир Шепаровиќ кој со својот екипаж спасил момче од морето во близина на брегот на Тунис. Момчето поминало два дена