sovet na bezbednost

Македонија

Претседателот Пендаровски за утре закажа седница на Советот за безбедност

А1он
Советот за безбедност на Република Северна Македонија утре од 12 часот ќе одржи седница во кабинетот на претседателот Стево Пендаровски. На седницата Советот се очекува
Македонија

Пендаровски: Ситуацијата е сложена бидејќи не се знае колку ќе трае епидемијата

Кристијан Ландов
Претседателот Стево Пендаровски по седницата на Советот за безбедност посочи дека ситуацијата останува сложена бидејќи не се знае колку долго ќе трае епидемијата. Членовите на