socijala

Македонија

Испратена првата група дечиња на бесплатен одмор

А1он
Министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски денеска од Меѓуградската автобуска станица во Скопје ја испрати првата група дечиња на бесплатен одмор во Струга.
Македонија

Ристоски: нема ништо неуставно во Законот за вработување и осигурување во случај на невработеност

А1он
Министерот за труд и социјала категоричен дека со новиот Закон за вработување и осигурување во случај на невработеност, невработените нема да изгубат ниту едно своите
Македонија

ВИДЕО: Со или без диплома, животот е неизвесен

А1он
На самохраната мајка Јасмина Георгиевска никогаш не и биле на дофат убавите илузии од моќните реплики на владините кампањи „Знаењето е сила, знаењето е моќ“