slovenija

Економија

Словенија ќе ги намалува привилегираните пензии

А1он
Новата Влада на Јанез Јанша повторно ќе ја почне процедурата за внесување промени во пензискиот систем. Анрдеј Визјак, словенечкиот министер за труд, семејство и социјални