skopje

Македонија

До кога „Железара“ ќе го труе Скопје

А1он
Фабриките од поранешната скопска „Железара“, продолжуваат со труење на воздухот во метрополата. Овој чад станува секојдневие. Најпогодени се жителите од Железара и Бутел, но штом