sida

Регион

Во Грција регистрирано драстично зголемување на заразени со ХИВ

А1он
Европските здравствени власти побараа од Грција да преземе итна акција за спречување на драстичното зголемување случаи на заразени со ХИВ вирусот кој може да предизвика СИДА, особено