sangaj

Македонија

Конкурс за стипендии за студии на универзитeти рангирани на Шангајската листа

А1он
Министерството за образование и наука ги објави конкурсите за доделување стипендии за македонски државјани кои во академската 2019/2020 година ќе се запишат на прв, втор
Свет

Во Шангај забележан најтоплиот ден од кога регистрираат температури

А1он
Во Шангај, кинески град со најголем број жители, денеска е регистрирана рекордно висока температура од 40,9 степени Целзиусови. Болниците примија голем број луѓе со здравствени