SAD izbori

Свет

„Њујорк тајмс“: Нови докази во истрагата на САД за мешање на Русија во изборите

А1он
Американскиот весник „Њујорк тајмс“ објави нови мејлови од време на претседателската кампања во 2016 година во САД, кои покажуваат дека политичкиот оперативец Роџер Стоун му