rogov

Свет

Рогов: Во Запорожје се концентрирани платеници од 30 земји

А1он
Платеници од повеќе од 30 земји се стационирани во градот Запорожје на северот од јужниот регион Херсон кој сѐ уште е под контрола на украинската
Свет

Рогов: Зеленски е „странски шпион“

А1он
Членот на Главниот административен совет на регионот Запорожје, Владимир Рогов, изјави дека против претседателот на Украина, Володимир Зеленски, треба да се покрене кривична постапка за
Свет

Рогов: Зеленски ќе организира напади да го спречи референдумот

А1он
Украинскиот претседател Володимир Зеленски лично си постави задача да организира терористички напади на ослободените територии. Тоа го направи за да го спречи одржувањето на референдумот,