roboti

Магазин

Меѓународен натпревар за роботика и вештачка интелигенција „RoboMac 2016“

А1он
На Факултетот за електротехника и информациски технологии (ФЕИТ) денеска ќе биде отворен седмиот меѓународен натпревар за роботика и вештачка интелигенција „RoboMac 2016“, кој ќе трае