robert patinson

Магазин

Роберт Патинсон се присетува на тешкото минато пред да стане познат: „Немав мебел, спиев во чамец“

А1он
Пред да стане познат актер, Роберт Патинсон (37) откри дека водел не толку гламурозен живот. Во интервју за Architectural Digest, каде што разговараше за софистицираниот