rijana

Магазин

Ријана ги покажа градите и новата тетоважа

А1он
Ријана си направи нова тетоважа, нацртана под нејзините гради и веднаш му ја покажа на светот. Египетската божица, Изида, според неа симбол на „комлетната жена“,